Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Koopman

Foto: © Wim van Vossen Fotografie

Mevrouw Ingrid Koopman-Oostendorp kreeg zaterdag 28 oktober de verrassing van haar leven. Ze heeft een lintje ontvangen.

Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman speldde het lintje namens de koning op. Ingrid is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze kreeg de onderscheiding tijdens haar afscheid als persoonlijk begeleider binnen Zuidwester. Daarnaast is ze mantelzorger voor haar schoonmoeder en was ze vrijwilliger bij Daltonschool de Vliegers.

Inzet

Naast haar functie als persoonlijk begeleider binnen Zuidwester was mevrouw Koopman ook vrijwillig aan het werk voor de Zuidwester. Haar tomeloze energie en enthousiasme werkt door op collega’s en cliënten. Volgens collega’s werkt ze op de dag van vandaag nog met evenveel enthousiasme als 50 jaar geleden. Als zorgprofessional begeleidde ze cliënten persoonlijk, maar ze verzorgde ook trainingen voor haar collega’s. Daarnaast was ze coördinator van de vrijwilligers van Zuidwester.

Tien jaar lang was ze vrijwilliger van de Daltonschool in Middelharnis. Ze was hulpmoeder, voorleesouder, overblijfouder en organisator van activiteiten. En wat vooral ook belangrijk was: ze was een luisterend en geduldig oor voor kinderen en ouders die het moeilijk hadden op allerlei vlakken. Sinds 2014 is mevrouw Koopman mantelzorger van haar schoonmoeder. Zij regelt en ondersteunt haar in elke vorm, zodat zij zelfstandig kan blijven wonen.

De koning en de burgemeester waarderen haar inzet. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman feliciteerde mevrouw Koopman mede namens het gemeentebestuur.

Koninklijke onderscheiding ingrid koopman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen