Lintje voor Lenie Kamp-Kamerling uit Oude-Tonge

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Een grote verrassing voor Lenie Kamp-Kamerling. Zij kreeg op donderdag 12 mei een Koninklijke Onderscheiding uit handen van de burgemeester.

Ze werd ermee verrast in woonzorglocatie Ebbe en Vloed in Oude-Tonge. Mevrouw Kamp werd hier benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze kreeg er een bijbehorend speldje bij opgespeld. Ze werd verrast in Ebbe & Vloed omdat ze daar inmiddels al 40 jaar coördinator is van activiteiten.

Het Rode Kruis

Bij het Rode Kruis vervulde mevrouw Kamp van 1982 tot 2016 diverse vrijwillige taken. Van 1982 tot 2012 was ze coördinator, bestuurslid en lid werkgroep bij de voormalige afdeling Oostflakkee. Van 2008 tot 2011 was ze vrijwilliger Opvang en Verzorging binnen de afdeling Goeree-Overflakkee. Ze was van 2011 tot 2014 vrijwilliger Opvang en Verzorging binnen het district Rotterdam-Rijnmond.

Ze was vrijwilliger Sociale Hulp binnen de afdeling Goeree-Overflakkee van 2012 tot 2016. En van 2014 tot 2016 was ze vrijwilliger bij de Bevolkingszorg district Rotterdam-Rijnmond. Ook was mevrouw Kamp jarenlang organisator van de jaarlijkse collecte voor het Rode Kruis.

Burgemeester Grootenboer-Dubbelman sprak met lof over de tomeloze inzet van mevrouw Kamp. “Met veel toewijding draagt u bij aan het welzijn van onze ouderen en aan onze samenleving. U maakt net dat verschil, mevrouw Kamp!”

Cookieinstellingen