Eileen Willers-van Immerseel uit Stellendam krijgt lintje

Foto: PR gemeente Goeree-Overflakkee

Op vrijdag 8 april reikte burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw Eileen Willers-van Immerseel uit Stellendam.

Mevrouw Willers werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij nam de versierselen in ontvangst in Daltonschool De Vliegers in Middelharnis.

Burgemeester Grootenboer complimenteerde mevrouw Willers voor haar bovenmatige inzet en voortrekkersrol. Die zorgden voor stabiele voortzetting van het Daltononderwijs op Goeree-Overflakkee.

Daltonschool

Begin jaren ‘90 startte mevrouw Willers als invalkracht bij de Daltonschool in Middelharnis. Eind jaren ‘90 kreeg zij een vaste aanstelling en vervulde tot 2001 de taak van leerkracht. Daarna nam zij de functie over van directeur. Zij wist de situatie van de school op een bewonderingswaardige wijze tot een keerpunt te brengen. Dat deed ze met een enorme dosis doorzettingsvermogen, veel enthousiasme en inzet. De school werd behouden, het leerlingenaantal nam toe en er kwam zelfs een nieuw schoolgebouw.

Daarnaast was mevrouw Willers oprichter en voorzitter van de Peuterspeelzaal in Stellendam, in de periode van 1984 tot 1991. Ook zette zij zich van 1984 tot 1995 in als vrijwilliger bij het Groene Kruis. Inmiddels geniet mevrouw Willers van haar pensioen.

Eileen Willers-Immerseel onderscheiding 2

Cookieinstellingen