Evaluatiebijeenkomst JOP in Ouddorp

Foto: Sam Fish

Op woensdagavond 4 oktober organiseert de gemeente een evaluatiebijeenkomst over de Jongeren Ontmoetingsplaats (JOP).

De bijeenkomst wordt gehouden in de Dorpstienden in Ouddorp. De JOP is op 19 juni jl. teruggeplaatst aan de voorzijde van de Dorpstienden, onder een aantal voorwaarden. Een van de afspraken was dat na een proefperiode van drie maanden met alle betrokkenen wordt geëvalueerd.

Uitnodiging
Direct omwonenden hebben per brief een uitnodiging ontvangen om de evaluatiebijeenkomst bij te wonen. Overige betrokkenen zijn eveneens van harte welkom. Tijdens de avond zal er voldoende gelegenheid zijn voor discussie met elkaar.

Programma
Datum: woensdag 4 oktober 2017
Locatie: Zalencentrum Dorpstienden, Dorpstienden 4, 3253 AS Ouddorp
19:30 uur – inloop met koffie en thee
20:00 uur – aanvang bijeenkomst
21:30 uur – einde bijeenkomst

LEES OOK: R-Net op Flakkee blijkt succesvol

Verlenging proefperiode
Naar aanleiding van de uitkomsten van de evaluatie kan de proef met een periode van zes maanden worden verlengd. Wanneer blijkt dat deze periode ook op een positieve manier is verlopen dan wordt deze voorlopige voorziening omgezet in een meer permanente voorziening.

Meer informatie
Heeft u vragen over de (her)plaatsing van de JOP of de evaluatiebijeenkomst? Dan kunt u contact opnemen met Bert Brand, senior beleidsadviseur communicatie, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: [email protected].

Reacties