PvdA brengt bezoek aan Cherity Re-use

Foto: PvdA Goeree-Overflakkee

Dinsdag 26 maart was het gezellig druk bij Goed voor Goed in Sommelsdijk. De eilandelijke PvdA bracht namelijk een bezoekje.

Raadslid Petra ’t Hoen en een aantal partijleden waren daar samengekomen. En niet zomaar om rond te kijken. Ze hebben Sherron van Cherity Re-use een cheque ter waarde van 400 euro overhandigd. Jaarlijks zamelen leden van PvdA Goeree-Overflakkee onderling geld in voor een goed doel. Dit jaar is de keuze voor het goede doel op Cherity Re-use gevallen. Inmiddels bestaat de organisatie alweer ruim 10 jaar waarvan de laatste 2 jaar in vruchtbare samenwerking met Goed voor Goed. Cherron, de oprichtster van Cherity Re-use, heeft de PvdA leden rondgeleid. Daarbij heeft ze heel zichtbaar gemaakt waarom hulp verlenen in natura voor mensen in nood, zo hard nodig is. Door spullen te recyclen snijdt het mes aan twee kanten, want spullen die anders misschien weggegooid zouden worden krijgen weer een nieuw leven.

Geven aan = geven om

Cherity Re-use zet zich in voor mensen op Goeree-Overflakkee die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. De organisatie is laagdrempelig en houdt zich niet bezig met invullen van allerlei formulieren. Ze richten zich 100 % op het verlenen van praktische hulp. Als u dit leest en u of iemand uit uw omgeving heeft hulp nodig, kom dan gerust langs en kijk samen met de mensen van Cherity re-use wat zij voor u kunnen doen. Denk daarbij aan voedsel, kleding, hygiëne producten, baby- en zwangerschapsartikelen en diervoeding. Maar kom vooral ook langs als u het gewoon even niet meer ziet zitten, want zij kunnen u ook wegwijs maken naar andere hulporganisaties.

“Geven aan = geven om”, dat is het credo van deze prachtige organisatie. Helaas is de groep mensen die hulp nodig heeft, groot op ons eiland. Kunt u voorzien in goede materialen, dan bent u van harte welkom.De Pvda wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de mogelijkheid tot doneren onder de aandacht te brengen. U kunt uw bijdrage overmaken op NL07 RABO 0197944531 ten name van Cherity Re-use.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen