Akse Media controleert adressen voor gemeentegids

Foto:

In het voorjaar verschijnt weer een nieuwe editie van de gemeentegids. Deze gemeentegids wordt uitgegeven door Akse Media.

Vanaf maandag 5 februari actualiseert Akse Media de adressen voor de gemeentegids 2024/2025. Dit betekent dat organisaties en bedrijven die met een e-mailadres in de gemeentegids staan, van Akse Media een e-mail krijgen. Daar staat een unieke code in waarmee zij de gegevens kunnen controleren en zo nodig aanpassen. De overige vermeldingen benadert Akse Media telefonisch.

Wilt u uw organisatie of bedrijf aanmelden of zelf een wijziging doorgeven? Dan kunt u dit uiterlijk 15 maart aan de redactie van Akse Media laten weten:

  • per e-mail: [email protected] (onder vermelding van: Gemeentegids Goeree-Overflakkee)
  • schriftelijk: Akse Media (ten aanzien van: Gemeentegids Goeree-Overflakkee) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

De gemeente wijst iedereen erop dat Akse Media de enige uitgever is van de officiële gemeentegids. Een basisvermelding in deze gids is gratis. Andere partijen mogen ook een vermelding op hun platform aanbieden, maar zij vragen hier geld voor. Met hen heeft de gemeente geen enkele overeenkomst. Wees dus alert als je gebeld wordt of een e-mail ontvangt voor een advertentie of vermelding van een andere afzender.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen