Meriam van Balen heeft SEEF-factor

Foto: SEEF

Donderdagochtend 23 juni is in Goedereede de SEEF-Factor uitgereikt aan Meriam van Balen-van Franeker.

Dit gebeurde op de basisschool de Eben Haezer. De prijs maakt onderdeel uit van het programma SCHOOL op SEEF, hét programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

LEES OOK: Kleedjesmarkt tijdens Wielerfestival 

Meriam van Balen-van Franeker is coördinerend medewerker Verkeerssamenwerking van de gemeente Goeree-Overflakkee en secretaris van de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid van deze gemeente. Uit handen van jurylid Christine Innemée kreeg zij een wisseltrofee, een miniatuurvariant daarvan en een bos bloemen. Daarnaast wordt er een film over haar inzet en aanpak bij verkeersveiligheid gemaakt. De jury koos unaniem voor haar vanwege haar grote inzet voor de verkeersveiligheid van basisschoolleerlingen op Goeree-Overflakkee. Zo organiseert zij de jaarlijkse Verkeersveiligheidsdag Goeree-Overflakkee, stimuleert zij scholen die nog niet bij SCHOOL op SEEF zijn aangesloten en is ze bevlogen en actief bij de organisatie van extra activiteiten zoals de ‘Helden dragen Helmen’ actie. Met al deze inzet is zij een inspirerend voorbeeld voor anderen.

De SEEF-factor is een initiatief van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH).

Reacties