Geen tickets meer voor Vrijwilligersfestival

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Helaas! Aanmelden voor het gezellige Vrijwilligersfestival kan niet meer! Het maximaal aantal bezoekers heeft zich aangemeld.

Op vrijdag 8 september is het tijd voor de tweede editie van het vrijwilligersfestival. De gemeente organiseert dit in samenwerking met vrijwilligersplatform GOvoorElkaar. Dat doen ze om alle vrijwilligers van het eiland te bedanken voor hun inzet, tijd en toewijding. Het festival vindt plaats op het parkeerterrein achter het gemeentehuis en duurt van 16.00 tot 21.00 uur.

Op basis van de vergunning is er ruimte voor 600 bezoekers. En het enthousiasme voor het festival blijkt groot te zijn. Alle 600 kaarten zijn namelijk vergeten. Aanmelden voor het festival is dus niet meer mogelijk. Alleen bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld kunnen het terrein op.

Programma

Het belooft vrijdag 8 september een mooie feestje te worden. De weersverwachting is goed. Op het festivalterrein komen onder andere een (alcoholvrije) bar, een terras met zitplekken en een springkussen. Ook lokale ondernemers en organisaties zijn present. Denk aan Tinus de IJsboer, Brandstof Koffie, Munt&Zo, Bakkerij van Harberden, Peet the Flowerman, Jan de Visman, Gemiva Middelharnis en EHBO Sommelsdijk/Middelharnis.

Het muziekprogramma op het podium is dit keer van 18.00 tot 21.00 uur. Ook dit jaar blijkt uit de line-up dat op Goeree-Overflakkee veel talenten wonen. Onder andere de ABBA rock-tribute band ‘Does your mother know’ treedt op. Ook komt Amber van Opijnen met haar band. Gwendolyn Dance & Entertainment verzorgt een spetterend dansoptreden.

In de middag is er ruimte voor andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld optredens. Denk aan een sprankelende demonstratie van twirlvereniging Vivace en de voordracht van gedichten door de Reizende Dichters. De bezoekers kunnen zelf ook actief meedoen, bijvoorbeeld bij een Tabata-activiteit.

Cookieinstellingen