Mediapartners NK Wielrennen bekend

Foto: Pixabay; PavlaTondl

Per direct hebben FlakkeeNieuws, Ons Eiland en WielerFlits zich als officiële mediapartners aan de KNWU NK Wielersportweken 2016 verbonden.

Dat maakt de organisatie van het NK vanmiddag bekend. De drie mediapartners zullen de NK Wielersportweken zo goed mogelijk in de spotlights gaan zetten.

“Het NK bevindt zich dit jaar in het hart van ons verspreidingsgebied en is voor ons een evenement met zeer veel nieuwswaarde”, licht Arjan Huizer, voorzitter van FlakkeeNieuws, het partnership toe. “Als FlakkeeNieuws zijn wij het digitale nieuwskanaal van en voor Goeree-Overflakkee met een groot netwerk dat we graag willen inzetten”.

LEES OOK: Fietshelmencampagne tegen hoofdletsel bij kinderen

Mediapartner Ons Eiland ziet ook veel mogelijkheden voor de samenwerking. Algemeen redactiechef Dennis Rijsbergen: “door middel van lezersacties willen wij heel Goeree-Overflakkee bij het NK betrokken krijgen.” Zo wordt binnenkort via de krant en haar website een verkiezing voor de rondemiss en -mister georganiseerd. En omdat Ons Eiland onderdeel is van de Persgroep, zijn er nauwe banden met bijvoorbeeld het AD.

Derde mediapartner WielerFlits is het grootste Nederlandse digitale wielerplatform. Per dag heeft WielerFlits 20.000 unieke bezoekers en in totaal 10.000.000 per jaar. “Als grootste wielersite van Nederland staan wij dagelijks in contact met de actieve en passieve wielerliefhebbers. Wij weten wat zij willen horen, zien en over welke onderwerpen zij het hebben. Onze focus ligt dus op het sportieve nieuws voorafgaand en tijdens het NK”, aldus uitgever Martin van den Bosch. “Dinsdag 17 mei maken we ons partnerschap officieel bekend tijdens WielerFlits Live, de enige live talkshow over wielrennen in Nederland. Dan gaan we ook vertellen wat we gaan doen. De show wordt dinsdag vanaf 20:00 live uitgezonden op WielerFlits.nl.”

Vrijwilligers gezocht!
De organisatie van het NK is zeer content met de nieuwe mediapartners. “Het bereik van onze berichtgeving wordt op deze manier aanzienlijk vergroot. Zo zijn we bijvoorbeeld nog op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan dit fantastische evenement. Door middel van deze drie partijen kunnen we deze boodschap bij een groot publiek laten landen”, aldus Bert Zwanenburg, bestuursvoorzitter Stichting NK Wielrennen 2016. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website www.nkwielrennengo.nl.

Reacties