Extra stemlokaal in de Beroepscampus in Sommelsdijk

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Op woensdag 15 maart mogen we weer naar de stembussen. Dit jaar is er voor het eerst een stemlokaal in de Beroepscampus in Sommelsdijk.

Dat is vooral voor jongeren die daar naar school gaan prettig. Stemmen was nog nooit zo makkelijk en laagdrempelig. Alle kiesgerechtigde inwoners van gemeente Goeree-Overflakkee kunnen er terecht om te stemmen voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland en voor het bestuur van waterschap Hollandse Delta.

Stemlokaal in de Beroepscampus

De gemeente wil graag dat jongeren ook naar de stembus komen. Daarom opent de gemeente op 15 maart een stemlokaal in de Beroepscampus. “Verkiezingen zijn dé manier om invloed uit te oefenen op zaken die van belang kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Denk aan openbaar vervoer en voldoende (schoon) drinkwater. We willen het stemmen zo laagdrempelig mogelijk maken. En wat is er dan makkelijker om je stem uit te brengen als je toch naar school gaat?” licht burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman toe.

Het stemlokaal is op 15 maart open van 07.30 tot 21.00 uur. Je kunt er naar binnen via de zijingang van het gebouw (beursvloer). Het is belangrijk om beide stempassen en een identiteitsbewijs mee te nemen! Anders is stemmen helaas niet mogelijk.

Meer informatie

Op Goeree-Overflakkee zijn in totaal 25 stemlocaties. Kijk op waarismijnstemlokaal.nl voor een stemlokaal in de buurt. Alle stemlokalen zijn open van 07.30 tot 21.00 uur. Meer informatie over de verkiezingen staat op de website van de gemeente.

Cookieinstellingen