Directeur Rabobank Haringvliet neemt afscheid

Foto: Rabobank het Haringvliet

Jan de Waard directievoorzitter Rabobank Het Haringvliet, woonachtig in Vlissingen, legt op 1 augustus a.s. zijn functie neer. Hij deelde dit op maandag 4 april jl. mee aan de leden van de ledenraad. Jan de Waard (62) werkte 41 jaar bij de Rabobank en gaf ruim 34 jaar leiding aan diverse lokale banken, waaronder Rabobanken op Tholen, West Zeeuws-Vlaanderen en Vlissingen.

De Waard heeft de laatste jaren een belangrijke rol gespeeld in de positionering van de Rabobank op Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard. Onder zijn inspirerende leiding zijn veel mijlpalen bereikt. Zijn visie, inzet en betrokkenheid worden door velen gewaardeerd.

LEES OOK: Sleutels nieuwe Groene Zoom flat overhandigd

Volgens De Waard kijkt hij terug op een mooie en belangrijke periode in zijn leven. “Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt bij de Rabobank, een organisatie die betrokkenheid bij de lokale samenleving hoog in het vaandel heeft staan, het economisch klimaat stimuleert en een grote verbindende rol heeft. Iets wat heel goed bij mij past. De laatste jaren is de Rabobankorganisatie aan grote verandering onderhevig als gevolg van de veranderende wensen van onze klanten. En ook de komende jaren zullen deze ontwikkelingen doorgaan. Na een aantal zeer intensieve jaren ga ik nu de verantwoordelijkheid overdragen.”

De komende maanden zullen gebruikt worden om een opvolger voor Jan de Waard te zoeken.

Reacties