Meedenkers gezocht voor klimaatplan Ooltgensplaat

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente werkt samen met een groep inwoners uit Ooltgensplaat aan een klimaatplan voor het dorp. En jij kunt daar ook aan meewerken.

De groep denkt mee over onderwerpen als isolatie, energie besparen en biodiversiteit. Vanuit deze thema’s worden initiatieven, plannen en projecten uitgevoerd. De groep is heel divers, ieder lid heeft eigen redenen om mee te denken over het klimaatplan. De één is al heel enthousiast bezig, de ander is van plan zich hierin te verdiepen.

Deze mensen werken samen aan een klimaatplan. Maar ze willen ook dorpsgenoten helpen met bijvoorbeeld energie besparen, verduurzamen en vergroenen. Het afgelopen jaar deelde de groep onder meer informatie op markten en bijeenkomsten.

Kom erbij

De groep wil graag meer betekenen voor dorpsgenoten. Daarom zijn ze opzoek naar nieuwe meedenkers die ook graag hun handen uit de mouwen steken. De groep komt elke vier weken bij elkaar. Dan worden er diverse onderwerpen besproken. Denk aan het klimaatplan, maar ook wat er speelt in het dorp.

Dus woon je in Ooltgensplaat? En wil jij je ook graag inzetten voor een klimaatkrachtig dorp? Meld je dan aan voor het team. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen