Eerste sushi afhaalpunt in Middelharnis

Foto: Bij Elles

Eindelijk is het zo ver: het eerste sushi afhaalpunt in Middelharnis gaat werkelijkheid worden, dankzij een samenwerking van Sushi YouMe uit Ouddorp en Bij Elles uit Middelharnis.

Op vrijdag 15 april wordt deze samenwerking gestart met een kick-off avond, waarbij en place sushi wordt gemaakt in de eetwinkel van Bij Elles aan de Nieuwstraat 40 te Middelharnis. Deze avond  is het begin van een pilot, waarbij het op vrijdag mogelijk is om Bij Elles tot 16:00 uur een sushibox te bestellen die af te halen is vanaf 17:00 in de eetwinkel. Voorlopig op iedere vrijdag in april en bij voldoende belangstelling wordt de sushi een vast onderdeel van ons assortiment.

In het kader van de samenwerking zijn er twee speciale Bij Elles sushiboxen in het leven geroepen; de Veggie Elles by YouMe van 15 stuks à € 16,50 en de Sushi Elles by YouMe van 30 stuks à € 31,50. De boxen worden geleverd inclusief stokjes, sojasaus, wasabi en gember.

LEES OOK: Opbouw Flakkeese Dagen begonnen

Deze samenwerking is tot stand gekomen tijdens een netwerkborrel, waar Elles Hagens (Bij Elles) en Henk en Pieter van der Kruk (Sushi YouMe) met elkaar aan de praat raakten. “Ik ben dol op sushi en speelde al langere tijd met het idee om het te verkopen”, zegt Elles. “Het bereiden is echter een kunst en erg arbeidsintensief. Door op deze manier onze krachten te bundelen krijgt Pieter er een verkooppunt bij en kan ik mijn klanten sushi aanbieden; een win-win situatie dus!”

Omdat sushi een kakelvers product is, kunnen de boxen enkel op bestelling afgehaald worden. Tijdens de kick-off avond is het ook mogelijk om lekker sushi te komen eten in de eetwinkel; zorg dus dat u reserveert! Voor bestellingen of meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 0187-663344.

Reacties