Soldatenplein, Waterweg en Oost Voorgors op de schop

Foto: Pixabay; MableAmber

November wordt een lastige tijd voor Soldatenplein, Waterweg en Oost voorgors in Middelharnis. De straten gaan op de schop!

Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. gaat de komende tijd hard aan het werk in Middelharnis. Zij hebben de opdracht gekregen om werkzaamheden uit te gaan voeren. Die werkzaamheden beginnen begin november. Er wordt een parkeerterrein aangelegd op het braakliggende terrein aan het Oost Voorgors. Daarna wordt er op het gedeelte Oost Voorgors regenwaterriool aangelegd. En tot slot is het tijd voor bestrating.

Het is de bedoeling dat de werkzaamheden nog voor het einde van het jaar klaar zijn. Half januari wordt dan gestart met de aanleg van het dubbele rioolstelsel. Deze komt te liggen vanaf het fietspad Waterweg Soldatenplein. Omwonenden krijgen rond die tijd bericht van de aannemer.

Voorafgaand aan de werkzaamheden worden opnames gemaakt van de direct aangrenzende woningen. Dit wordt gedaan door Quattro Expertise B.V.. Omwonenden krijgen hierover persoonlijk bericht.

Vragen en overlast

Het doel is om de werkzaamheden zo uit te voeren dat er minimale overlast is. Als er vragen of klachten zijn, dan kun je contact opnemen met de uitvoerder of gemeente. Voor inhoudelijke vragen over de werkzaamheden, bereikbaarheid of klachten kun je terecht bij Sven Buijs van Schotgroep. Hij is bereikbaar via 06 21 99 63 55 en [email protected].

Voor andere zaken kun je contact opnemen met toezichthouder Tony van Meel van de gemeente. Hij is bereikbaar op 0187-475396 of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen