Bijeenkomst over kunst, cultuur en erfgoed

Foto: Diekhuus

Ben je actief betrokken bij de sector erfgoed, kunst en cultuur? Dan nodigt de gemeente je uit voor een netwerkbijeenkomst.

De bijeenkomst staat in het teken van kennismaking. Ook wordt er gesproken over een nieuw beleid. Dit gebeurt in samenwerking met de Culturele Raad van Goeree-Overflakkee. Zij zetten zich actief in voor versterking van cultuurparticipatie, erfgoed en cultuurhistorie. Ook adviseren ze de gemeente hierover. Zowel gevraagd als ongevraagd.

Na de gemeenteraadsverkiezingen zijn een nieuwe gemeenteraad en college gevormd. Tijdens de bijeenkomst maken de (nieuwe) leden van de Raad en de wethouder graag kennis met betrokkenen.

In gesprek over nieuw beleid

Na het kennismaken start een gesprek over het op te stellen beleid voor kunst, cultuur en erfgoed. De Culturele Raad heeft hierbij een adviserende rol. Het nieuwe beleid moet aansluiten bij de behoeften op het eiland. Daarom wil de gemeente betrokkenen direct ‘aan de voorkant’ betrekken.

Jouw mening en inbreng zijn nodig om de juiste prioriteiten en speerpunten aan te brengen. Zo kunnen er samen gefundeerde keuzes gemaakt worden voor het eiland.

Kom je ook?

Is deze bijeenkomst echt iets voor jou? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 oktober in het Diekhuus. De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 21.00 uur, de deuren openen om 16.45 uur. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen