Achthuizensedijk en Schaapsweg komende weken dicht

Foto: Google Streetview

Op maandag 5 september starten er onderhoudswerkzaamheden aan de Achthuizensedijk en de Schaapsweg in Achthuizen. Deze duren tot en met vrijdag 16 september.

Het gaat om het gebied tussen de komgrens van Achthuizen en de rotonde van de N498. De werkzaamheden starten op maandagochten 5 september om 6.00 uur en duren tot en met vrijdagmiddag 16 september 18.00 uur. De weg wordt in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer. Doorgaand verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroutes. Deze worden met gele borden aangegeven.

Werkzaamheden

Er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op de weg. Tijdens het asfaltonderhoud doet het waterschap aanpassingen voor de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid. Het kruispunt Schaapsweg-Langeweg wordt een gelijkwaardig kruispunt. Op diverse plekken worden ook snelheidsbeperkende maatregelen toegepast.

De weg blijft toegankelijk voor direct omwonenden en gebruikers van percelen. Dat kan echter niet tijdens het asfalteren, dan is de weg echt volledig afgesloten. Omwonenden zijn hiervan op de hoogte gebracht. De aannemer doet zijn best om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen