Extra raadsvergadering op woensdag 29 juni

Foto: Lennart van Dam

Op woensdag 29 juni houdt de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee een extra vergadering. Hier worden wat officiële momenten afgerond.

Zo neemt de gemeenteraad tijdens deze vergadering afscheid van de wethouders Tea Both-Verhoeven en Peter Feller. Aansluitend presenteren de vier coalitiepartijen het coalitieprogramma aan de gemeenteraad. Dat zijn de VKGO, SGP, CDA en PvdA. Na besluitvorming is het tijd om de voorgestelde wethouders te installeren.

Op de plaatsen die in de gemeenteraad vrijvallen, worden drie nieuwe raadsleden benoemd en geïnstalleerd. Dat komt natuurlijk doordat er voor de VKGO, CDA en PvdA een stoel vrijkomt vanwege een nieuwe wethouder.

De vergadering

De vergadering start om 19.30 uur en is live te volgen via de website van de gemeente. Daar zijn overigens ook de vergaderstukken te vinden. Belangstellenden zijn ook welkom on in het Rondeel aanwezig te zijn bij de vergadering. De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Benoeming raadsleden in diverse functies naar aanleiding van wethoudersbenoemingen.
  • Ontwerpverklaring van geen bedenkingen ten behoeve van Ouddorp Bad.

Verder staan er geen inhoudelijke zaken op de agenda tijdens deze vergadering. Dit gebeurt tijdens de raadsvergadering van 7 juli.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen