Veel animo tijdens informatieavond

Foto: Sam Fish

In de Grutterswei in Oude-Tonge kwamen op donderdagavond zo’n 200 mensen bijeen voor de informatieavond van de gemeente.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst konden mensen informatie krijgen over de appartementen die in het oude gemeentehuis van Oude-Tonge gebouwd worden. Veel informatie is er echter nog niet. Makelaardij Van Rossum wil namelijk van de geïnteresseerden weten wat zij van de appartementen verwachten en hoeveel iedereen er voorover heeft. Er konden contactformulieren ingevuld worden waarop iedereen zijn of haar voorkeur kon invullen.

LEES OOK: Sterrenkok naar ’t Gorsje

Protest
De avond is kalm verlopen. Facebookpagina Nee geen noodopvang of AZC op Flakkee had aangekondigd massaal te gaan protesteren tegen de aangekondigde noodopvang op het eiland. De groep van ongeveer tien man hield zich rustig en liet zich maar één keer horen. “Boe!”, was alles dat ze lieten horen na het openingswoord van wethouder Trouwborst.

EDIT: Het schijnt dat er later nog een bord is beklad, er was nog een spandoek opgehangen dat weggehaald moest worden van de politie en er is met eieren gegooid.

Reacties