Openingstijden van de milieustraten aangepast

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

De RAD laat per zondag 1 mei nieuwe openingstijden ingaan op de milieustraten van Goeree-Overflakkee. Dit geldt voor zowel Middelharnis als Goedereede.

De verandering van de tijden is ter verbetering van de dienstverlening. Mede door de nieuwe openingstijden kan de RAD verdeeld over de dag meer bezoekers ontvangen. Zo komen de middagsluitingen te vervangen en zijn de straten op zaterdag langer open.

De nieuwe openingstijden vind je in de tabel onderaan dit bericht.

Afsprakensysteem blijft

De milieustraten blijven alleen op afspraak toegankelijk. Met het afsprakensysteem worden piekmomenten en lange wachttijden voorkomen. Het is mogelijk om op de dag zelf nog een afspraak te reserveren, mits er ruimte vrij is. Wanneer je een voertuig hebt gehuurd of met een verhuizing zit, is het dus mogelijk om last-minute afspraken te maken.

Een bezoek aan de milieustraat is maximaal 2 weken vooruit te plannen. Dit kan uitsluitend via de app of website van de RAD. Na reservering krijg je een digitale bevestiging. Kun je dit niet zelf, vraag dan hulp aan buren, vrienden of familie. Zorg dat je op tijd komt en neem ter bevestiging een ID-kaart of rijbewijs mee. Vergeet ook de milieupas niet.

Lukt het niet om een afspraak te maken? Bel dan naar 0186-57 25 86 of stuur een e-mail naar [email protected].

nieuwe openingstijden Milieustraat

Cookieinstellingen