SGP zamelt 1160 euro in voor noodhulp Oekraïne

Foto: SGP Goeree-Overflakkee

De SGP sloot op zaterdagavond 12 maart de campagne af met een muzikale avond. Daarbij werd ook gecollecteerd voor Oekraïne.

De avond vond plaats in de Hervormde Kerk van Middelharnis. Volgens de partij was het een prachtige avond waarbij muziek werd afgewisseld met politieke statements. Ook was er een bezinnende bijdrage. De avond was zowel in de kerk als thuis te volgen.

Tijdens de muzikale avond was er ook een collecte. Deze gaat volledig naar de noodhulp in Oekraïne. De opbrengst van de avond bedraagt maar liefst 1160 euro. Via de website van de SGP kan er nog steeds gedoneerd worden. Ook kun je daar de muzikale avond terugkijken.

Muzikaal talent

Deze avond bleek maar weer dat ons eiland geweldige muzikale talenten kent. Diverse eilandelijke muzikanten lieten een muzikale bijdragen horen. Een samengesteld gelegenheidskoor zong diverse liederen. En daarbij was er ook ruimte voor samenzang. De avond werd begonnen met het prachtige Lutherlied en afgesloten met het Wilhelmus.

De muziek werd afgewisseld door politieke statements. Daarbij werd gesproken over de speerpunten van de SGP voor de komende raadsperiode. Daarnaast sprak prop. Rijsdijk een bezinnend woord vanuit de gelijkenis van de wijze en de dwaze bouwer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen