Kees van der Staaij in liveshow van eilandelijke SGP

Archiefbeeld van de vorige uitzending.
Archiefbeeld van de vorige uitzending.
Foto: SGP Goeree-Overflakkee

Op vrijdagavond 25 februari verzorgt de SGP op Goeree-Overflakkee weer een live-uitzending. Dit keer in het kader voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Kees van der Staaij zit namens de SGP in de Tweede Kamer en is te gast in de uitzending. Hij gaat in op diverse onderwerpen waarover in Den Haag wordt besloten, maar lokaal belangrijk zijn. Uiteraard schuiven ook lokale SGP-kandidaten aan in de uitzending. Zij lichten daar hun standpunten toe.

Bouwen in vertrouwen

Het campagnemotto van de partij is ‘Bouwen in vertrouwen’. Tijdens de uitzending komen diverse onderwerpen aan bod die daarop aansluiten. Denk aan wonen, rentmeesterschap en vitale scholen en bedrijven. Gespreksleider John de Geus zorgt ervoor dat elk onderwerp aan bod komt.

Zo is Kees van Dam vanuit de woningbouwcorporatie aanwezig. Hans Nagtegaal is directeur van Kindwijs en geeft zijn visie op het onderwijs op het eiland. En ook lijsttrekker Hendrik Herweijer en wethouder Daan Markwat schuiven aan.

Niet voor het eerst

Het is niet de eerste keer dat de SGP een live-uitzending op touw zet. Een eerdere editie werd door duizenden inwoners van het eiland bekeken. Ook nu is er een afwisselend programma samengesteld. De uitzending is op vrijdag 25 februari vanaf 19.30 uur te volgen via de website van de SGP.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen