Melissant slecht bereikbaar door werkzaamheden

Foto: Pixabay; MableAmber

Melissant is de komende weken wat slechter te bereiken. Er wordt op een aantal plaatsen aan de weg gewerkt, dit zorgt voor afsluitingen.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 10 tot en met vrijdag 28 mei. Deze vinden plaats tussen de Parallelweg en de rotonde Noorddijk. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg afgesloten. De omleiding staat ter plaatse aangegeven met gele bebording. Soms worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Werkzaamheden

Het gaat om diverse werkzaamheden op verschillende momenten. Hieronder een overzicht van waar en wanneer precies.

  • Van maandag 10 tot en met vrijdag 28 mei is de parallelweg tussen de rotonde Staakweg in Dirksland, het fietstunneltje en de kruising Noorddijk afgesloten. Melissant is voor verkeer bereikbaar via de Julianaweg of de Noorddijk. Er wordt hierbij wel aan de fietsers gedacht. Daarom wordt de Noorddijk tussen de rotonde Noorddijk en Noorddijk nummer 16 afgesloten in deze periode.
  • Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 mei is de kruising Noorddijk afgesloten. Ook de parallelweg tussen de rotonde Staakweg en de Noorddijk is dan dicht. Melissant is voor verkeer alleen bereikbaar via de Julianaweg. De Noorddijk tussen de rotonde Noorddijk en Noorddijk nummer 16 blijft afgesloten tot 28 mei.

De omleiding voor de fietsers staat ook aangegeven langs de weg.

Aanpassingen

De provincie, het waterschap en de gemeente hebben een maatregelenpakket samengesteld om de N215 te verbeteren. Hierbij gaat het om de verkeersveiligheid en de doorstroming in het gebied. Op de kaart hieronder zijn de belangrijkste aanpassingen te vinden.

Kijk voor meer informatie over het hele pakket op de website van de provincie Zuid-Holland. Daar kun je je ook aanmelden voor updates via sms.

  • LEES OOK: 
  • Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook!

werkzaamheden N215 melissant 10-28 mei

werkzaamheden N215 melissant 26-28 mei