Glasvezel Informatiepunt geopend in Oude-Tonge

Foto: DELTA Fiber Netwerk

In Oude-Tonge is officieel het Glasvezel Informatiepunt geopend. Dit werd gedaan door wethouder Tea Both-Verhoeven en Piet Grootenboer, directeur van DELTA Fiber Netwerk.

“In deze tijd is het noodzakelijk om goed en snel internet te hebben,” vindt wethouder Tea Both-Verhoeven. “Juist nu zie je hoe belangrijk die goede verbinding is voor de sociale contacten. Opa’s en oma’s die hun kleinkinderen kunnen zien. Maar ook contact met collega’s en studenten en scholieren onder elkaar. Dit wordt in de toekomst steeds belangrijker. Het is een groot deel van ons leven geworden.

Glasvezel Informatiepunt

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen winkels weer deels open. Hierdoor kan ook het Glasvezel Informatiepunt open op afspraak. Deze is te vinden aan de Dabbestraat 11 in Oude-Tonge. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze voor een telecomaanbieder? Of wil je een abonnement afsluiten? Misschien heb je wel andere vragen over glasvezel internet. De adviseur staat voor je klaar op de volgende openingstijden:

  • Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Vooraf een afspraak maken is verplicht. Dit kan door te bellen met 06 38 61 28 94 of kijk op www.deltafibernetwerk.nl/adviesgesprek. In het pand worden alle coronamaatregelen in acht genomen.