Goeree-Overflakkee sluit zich aan bij Cybernetwerk ZHE

Foto: PR Cybernetwerk ZHE

De intentie was er al langer, maar sinds dit jaar is Goeree-Overflakkee officieel aangesloten bij Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden.

Goeree-Overflakkee is niet de enige gemeente die zich heeft aangesloten. Ook Hoeksche Waard, Hellevoetsluis, Westvoorne, Nissewaard en Brielle doen mee.

Cybernetwerk ZHE

Cybernetwerk ZHE is een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partijen. De missie is om ondernemers tot 40FTE cyberweerbaar te maken. “Slachtoffer zijn van een cyberaanval is duur, maar onze kennis delen is gratis,” aldus het netwerk.

De bestuursleden van het netwerk kijken met veel enthousiasme uit naar de toekomst van de samenwerking. “Hoe meer draagvlak, des te groter het resultaat. Alleen door samen te werken kunnen we cybercriminaliteit een halt toeroepen. De aansluiting van de gemeenten is daarbij van cruciaal belang,” zegt Christiaan Boertje. Hij is de voorzitter van het Cybernetwerk ZHE.

Meer informatie

Ben jij ondernemer in een van de deelnemende gemeenten? En wil je meer informatie over dit netwerk en hoe ze je kunnen helpen? Kijk dan op www.cybernetwerkzhe.nl voor meer informatie en contactgegevens.