Live webinar H2GO ‘Met waterstof in transitie’

Foto: Afbeelding van Wynn Pointaux via Pixabay

Het H2GO-programma timmert stevig aan de weg om met waterstof een klimaatneutraal eiland te organiseren. Diverse partners werken hiervoor samen.

Misschien ben je super enthousiast en wil je er alles van weten. Het kan ook zo zijn dat je nog niet genoeg weet om erover mee te praten. En misschien ben je wel super sceptisch en zit je met wat vragen. In al deze gevallen kun je op donderdag 21 januari aansluiten bij de webinar ‘Met waterstof in transitie’.

Webinar

De keyspeaker tijdens de webinar is Jan Rotmans. Hij is hoogleraar duurzame ontwikkeling en transitievraagstukken aan de Erasmus Universiteit. “We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk,” is een van zijn uitspraken. Rotmans zet al sinds het eerst uur de duurzaamheid als urgent beleidsthema op de kaart.

Na de inleiding van Rotmans is de beurt aan gedeputeerde Berend Potjer van de Pronvincie Zuid-Holland en wethouder Tea Both van de gemeente Goeree-Overflakkee. Zij gaan in gesprek over de uitdagingen en kansen van de energietransitie en de rol die waterstof daar speelt. Het H2GO-programma beperkt zich niet tot een aspect. Het verkent nadrukkelijk de toepassing van waterstoffen in de diverse sectoren. Denk bijvoorbeeld aan mobiliteit, maar ook wonen. Daarbij worden de meest spraakmakende projecten binnen het programma toegelicht.

Kijk mee

De webinar is live te volgen van 15.00 tot 16.30 uur. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Er is geen maximum aantal plekken vrij, maar na aanmelding krijg je een link toegestuurd om deel te kunnen nemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].