Stem op Goeree-Overflakkee en win!

Foto: Tinie Houweling-Mulder

De verkiezing voor het Schoonste Strand van Nederland is weer van start gegaan. Op donderdag 20 augustus worden door Nederland Schoon de Schoonste Stranden van 2015 feestelijk bekend gemaakt.

Het zou leuk zijn als de mooie Ouddorpse stranden van Goeree-Overflakkee tot de winnaars behoren. Er kan tot en met 13 augustus worden gestemd via www.schoonstestrandenverkiezing.nl.

Naast de uitreiking voor de prijs voor het Schoonste Strand 2015, reikt Nederland Schoon  dit jaar ook voor het eerst de Innovatie-Award Schone Stranden uit. Deze prijs zet de slimste innovatie initiatieven en samenwerkingen voor een schoon strand in het (strand-)zonnetje.

De stranden van Goeree-Overflakkee die in de wedstrijd meedoen zijn:
·         Het strand van Ouddorp: dit zijn de overgangen Westerduinpad, Flaauwe werk en Oosterduinpad. Kies uit de lijst met stranden voor     Ouddorp.
·         Brouwersdam Duinpad, dit is de strandovergang De Kous (bij strandpaviljoen Brouw), Duinpad en 3e Blok (bij strandpaviljoen Iloon).

Kies uit de lijst met stranden voor Brouwersdam Duinpad. Als u uw stem uitbrengt kunt u leuke prijzen winnen, zoals een lang weekend weg.

 

Reacties

Cookieinstellingen