Mooie opbrengst DoeGoedbonnen-actie op GO

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Van 6 tot en met 30 mei kon iedereen op Goeree-Overflakkee een DoeGoedbon kopen. Een tegoedbon van 25 euro om in te leveren bij een lokale ondernemer.

Persbericht Gemeente Goeree-Overflakkee

Met de verkoop van deze bonnen werden niet alleen lokale ondernemers gesteund. Ook werd er geld ingezameld voor het goede doel. En dat is massaal gedaan. In deze drie weken zijn meer dan duizend bonnen verkocht. Daarmee is een bedrag van maar liefst € 10.250,- opgehaald!

Cheque

Op donderdagmiddag 11 juni werd de cheque met dit prachtige bedrag uitgereikt. Dit werd gedaan door Steef Visser (FOGO) en Michel de Bruin (Stichting Eilandmarketing). De cheque werd overhandigd aan Ilze Timmers van de stichting Paulina.nu. “Ik denk dat we met zijn allen trots mogen zijn,” zegt Ilze. “We hebben in een korte tijd zo’n mooi geldbedrag opgehaald. Zo zie je dat de bereidheid om elkaar te helpen groot is op het eiland.”

Bestrijding van eenzaamheid

Paulina.nu is verantwoordelijk voor het verdelen van het geldbedrag. Het gaat naar diverse lokale initiatieven die het doel hebben om eenzaamheid te bestrijden. Bijvoorbeeld door het geven van aandacht aan eenzame ouderen. Of juist aan de jeugd en andere kwetsbare groepen op het eiland.

Misschien weet je zelf een mooi lokaal initiatief dat hierbij aansluit. Meld het dan bij Stichting Paulina.nu. Doe dit voor 1 juli via [email protected]. Na de zomer wordt dan bekend gemaakt welke initiatieven er vanuit de DoeGoed actie ondersteund worden.