Verkoop tweedehands kleding

Foto: Bertrand van den Boogert

In het centrum van Middelharnis wordt zaterdag 20 juni vanuit een schuur aan de Oostelijke Achterweg tweedehands kleding verkocht ten behoeve van de Exoduskerk.

De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan. De kledingschuur bevindt zich aan de Oostelijke Achterweg en is op een steenworp afstand van de Grote Kerk van Middelharnis. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de Exoduskerk te Sommelsdijk. De openingstijden zijn van 9:00 tot 15:00 uur.

Enkele jaren geleden is het initiatief genomen om gebruikte kleding op de jaarlijkse Ontmoetingsdagen (bazaar) van de Exoduskerk te verkopen. Zij konden toen nog niet weten dat dit uit zou groeien tot een ware kledingbeurs.

Lees ook: Morgen gratis rondleidingen door het Streekmuseum

Omdat de kleding in grote getale wordt aangeleverd, zal naast de Ontmoetingsdagen van vrijdagavond 6 en zaterdag 7 november in de Exoduskerk aan de Dorpsweg van Sommelsdijk nu ook al kleding verkocht worden.

De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan. De schuur bevindt zich aan de Oostelijke Achterweg  en is op een steenworp afstand van de Grote Kerk van Middelharnis in het verlengde van de Steneweg.

De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan Exoduskerk PKN. Hopelijk tot ziens tussen 9:00 en 15:00 in de kledingschuur aan de Oostelijke Achterweg van Middelharnis.

Lees ook: Informatieavonden over subsidies voor verenigingen en organisaties

Reacties