Meer dan handen vrijwilligersprijzen uitgereikt

Foto: Sam Fish

Op vrijdag 15 februari zijn in Utrecht de winnaars bekend gemaakt van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2019.

Voor Goeree-Overflakkee waren Krijnie Tanis van Jasmijn in Actie, KNRM Ouddorp, Stichting Steunpunt Voedselbank Goeree-Overflakkee en Wielerronde Menheerse door de inwoners genomineerd. Zij zijn helaas niet in de prijzen gevallen.

Veel waardering voor vrijwilligers
Wethouder Berend Jan Bruggeman laat weten het jammer te vinden dat er geen prijs is toegekend aan een van de lokale genomineerden, maar “dat laat onverlet dat de gemeente Goeree-Overflakkee alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die het eiland rijk is een zeer warm hart toedraagt”.

Vooraankondiging Vrijwilligersevenement 2019
Naast de deelname aan de Meer dan handen vrijwilligersprijzen heeft de gemeente ook andere initiatieven om de blijk van waardering aan vrijwilligers te tonen. Op vrijdag 12 april wordt in het Prieel van de Staver in Sommelsdijk weer het jaarlijkse vrijwilligersfeest van Goeree-Overflakkee georganiseerd. Dit jaar worden de vrijwilligers niet alleen getrakteerd op een goed verzorgde maaltijd en veel gezelligheid, maar mogen zij zich – onder leiding van een heuse pubquizmaster – buigen over de raadsels van Goeree-Overflakkee. Houd de lokale en sociale media in de gaten voor het aanmeldformulier, want vol = vol.

Meer dan handen vrijwilligersprijzen
De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG. LSA en de VriendenLoterij. De organisatie ligt in handen van Movisie. Met deze prijzen krijgen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties de erkenning en waardering die zij verdienen voor hun belangeloze inzet. De gemeente Goeree-Overflakkee is voornemens in 2020 wederom deel te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen