Dit is de Bestseller Top 60 van week 24 in 2024

jun 13 , 9:18 Entertainment
book 1283865 1920
Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de top 10 van week 24 in 2024.
De nummer één houdt vol, die plaats blijft voor ‘De nomade’ van Anya Niewierra. Michiel de Vos stijgt met zijn boek één plekje. En de nummer drie is de eerste nieuwe binnenkomer van deze week. Op plaats 3 is namelijk het boek ‘Laat maar.’ van Bettina Holwerda te vinden. De tweede nieuwe binnenkomer staat op plaats 9 van deze week. Dat is het boek ‘Debbie’ van Debbie de Jong.
De rest van de lijst is redelijk hetzelfde gebleven, maar wel hier en daar wat gehusseld.
De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier
! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.
  1. (1) Anya Niewierra – De nomade
  2. (3) Michiel Vos – Vos in de VS
  3. (-) Bettina Holwerda – Laat maar.
  4. (2) Tim Hofman – Goede moed
  5. (7) Tom Dumoulin & Nando Boers – Op gevoel
  6. (6) Anya Niewierra – De Camino
  7. (5) Rob van Essen – Ik kom hier nog op terug
  8. (4) Lale Gül – Ik ben vrij
  9. (-) Debbie de Jong - Debbie
  10. (2) Tim ’S Jongers – Armoede uitgelegd aan mensen met geld

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.