Dit is de Bestseller Top 60 van week 13 in 2022

mrt 31 2022, 14:36 Entertainment
book 1283865 1920
Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 13 in 2022.
Er zijn deze week twee nieuwe binnenkomers te vinden in de lijst. En die zijn ook meteen op de eerste twee plekken van de top 10 te vinden. Het boek ‘Sywerts miljoenen’ van Jan-Hein Strop en Stefan Vermeulen staat deze week op nummer 1. Frank Krake is met zijn boek ‘De grootste bankoverval aller tijden’ binnengekomen op plek 2.
Het boek van Thierry Baudet stond een paar weken op de eerste plek, maar is gezakt naar plek 8. Alles tussen nummer 2 en nummer 8 in is één plekje verschoven. Op nummer 9 en 10 staan deze week ook nog boeken die vorige week al in de lijst te vinden waren.
De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier
! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.
  1. (-) Jan-Hein Strop & Stefan Vermeulen – Sywerts Miljoenen
  2. (-) Frank Krake – De grootste bankoverval aller tijden
  3. (2) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek
  4. (3) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  5. (4) Isabel Allende – Violeta
  6. (5) Dai Carter – Nu of nooit
  7. (6) Jussi Adler-Olsen – Natriumchloride
  8. (1) Thierry Baudet – Het coronabedrog
  9. (10) Delia Owens – Waar de rivierkreeften zingen
  10. (7) Lisa Weeda – Aleksandra

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.