Havendag eindigt met vuurwerkshow

Foto: Sam Fish

Na vele jaren aangehoord te hebben dat het publiek heel graag de Havendag zou willen afsluiten met vuurwerk is het de stichting Hart van Goeree-Overflakkee gelukt om dat te realiseren voor dit jaar.

In een korte 2,5 week hebben zij in samenwerking met andere partijen de Havendag geregeld en hebben ze zich vanaf het begin ingezet om, na alle negatieve berichten, dit jaar super positief af te sluiten. En wat is een betere afsluiting dan een vuurwerkshow?

Dankzij gulle giften van diverse sponsoren, het snelle schakelen en aanvragen van de verplichte vergunningen door het uitvoerende bedrijf is ervoor gezorgd dat iedereen aankomende zaterdagavond om 22.45 uur kan genieten van een afsluitende vuurwerkshow.

De Havendagen van Middelharnis die op vrijdag avond 1 juni van start gaat met een vlootschouw van 30 schepen, zal deze dagen bruisen van de vele activiteiten. Live muziek, braderie, demomonstraties, een kinderspeelplein, streek/ambachten markt, oude schepen, kermis en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat er voor jong en oud veel te doen en te zien is.

LEES OOK: Samen leer je meer in het digi-café!

De organisatie hoopt dat ze door deze afsluiting, een oude traditie, in ere kunnen herstellen en dat de komende jaren de Havendag van Middelharnis afgesloten zal worden met een steeds mooiere vuurwerkshow!

Het vuurwerk is goed te bekijken vanaf het Vingerling, de Vissersstraat ten hoogte van de Parel en de Oosthavendijk. Er wordt verzocht zoveel mogelijk lopend of fietsend daarheen te komen.

Reacties