Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; Tomppako

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Sjoelmiddag
De plaatselijke commissie van Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag 28 mei a.s. een sjoelmiddag. De sjoelmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!

Zen in het Zand
Ook tijdens de komende zomermaanden organiseert Zen op Flakkee i.s.m. de Stichting ZIJN wederom meditatiewandelingen in natuurgebied de Kwade Hoek. De avond bestaat uit een wandeldeel met een – begeleide – natuurexcursie door het gebied en een meditatiedeel waarbij zitmeditatie en loopmeditatie elkaar afwisselen. Dit deel van de wandeling is in stilte.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via Stichting ZIJN: tel. 641344. Maximum aantal deelnemers per avond: 15. Deelname is gratis. Meer informatie op www.zenopflakkee.nl.

Meer informatie 

Fietstocht Mantelzorgcafé
We starten deze middag om 13.30 uur mét de fiets vanaf het Diekhuusplein voor een mooi tochtje richting Faunapark Flakkee in Nieuwe Tonge. Hier gaan we het Park bekijken en drinken we een kopje koffie of thee. Om 15.00 uur zullen we weer terug fietsen naar het Diekhuus. Mocht het niet mogelijk zijn om mee te fietsen dan kunt u ook met de auto naar het Faunapark rijden. De fietsende mantelzorgers zullen daar om ongeveer 14.00 uur aankomen. U bent allen van harte welkom!

Voor deze middag vragen we een bijdrage van €5. Dit is inclusief een bakje koffie/thee in het park. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, ook als u op eigen gelegenheid naar het park gaat. Dit kan via de mail [email protected] of telefonisch: (0187) 64 13 44. Bij slecht weer gaat de fietstocht én het bezoek aan het park niet door. We hebben dan om 13.30 uur een gezellige koffie/thee middag met Tea Topics in het Diekhuus.

LEES OOK: VIDEO – Waterval aan kroonkurken voor Kika

O-G-O feestavond
Op vrijdagavond 1 juni organiseert de O-G-O een gezellige feestavond in ’t Prieel van recreatiecentrum de Staver. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en we beginnen de avond om 19.30 uur en denken die dan rond 23.30 uur af te sluiten.

Kosten voor deze feestavond bedragen voor leden van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee € 10,– . Dat is dan inclusief de koffie/thee bij binnenkomst en twee consumpties met daar tussendoor een keer een rondje met hapjes. In de pauze is er een verkoop van loten en aan het einde van de avond is dan de trekking.

Ook niet-leden zijn welkom, maar die betalen dan € 15,– per persoon. Aanmelden bij Marrie Breeman, 0187-484559 of 06-1305 8237 of via de mail [email protected] o.nl. Kosten voor 28 mei overmaken op onze bankrekening NL15RABO 0307 4304 21.

Meer informatie 

CD Release Clementine in Houten Kaap
Vrijdag 1 juni presenteert Clementine haar nieuwe album tijdens een exclusief release concert in strandtheater Houten Kaap. Het tweede album van de charmante singer-songwriter uit Goedereede heeft de titel ‘Letting go’ en is geproduceerd in Nashville.

In een intiem optreden zal Clementine, begeleid door topmuzikant Philip Masure en multi instrumentalist Janos Koolen (bekend van Frédérique Spigt en Douwe Bob), voor de allereerste keer alle nummers van het album live voor publiek spelen. Kaarten voor dit folk concert (€12,50) zijn online te bestellen via houtenkaap.nl.

Meer informatie  

Reacties