Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Geert Gratama

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Kaartmiddag
De plaatselijke commissie Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag 14 mei a.s. een kaartmiddag. Deze wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. U kunt jokeren of klaverjassen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee.

Breicafé
Op donderdag 17 mei a.s. is er Breicafe van 19.30-22.00 uur in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Een avond gezellig haken, breien of borduren, of alleen een bakje doen. Zelf materialen meenemen. Entree is € 1,50 inclusief koffie/thee. Voor informatie kunt u bellen met Ati Verwoerd 06-40701181. Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.

Bingo
Het bestuur van Stichting ZIJN Den Bommel nodigt de 55-plussers uit om op donderdag 17 mei a.s. mee te doen met een gezellige bingo. De bingo begint om 14.00 uur en kost € 4,00. De bingo wordt gehouden in Bommelstee, Schaapsweg 34 in Den Bommel.

Workshop website optimalisatie
Tijdens de workshop wordt je meegenomen in de wereld van zoekmachine optimalisatie om jouw/uw/jullie website hoger in Google te krijgen. Je krijgt veel bruikbare tips en tricks en een introductie tot een nieuw stukje software die je hierbij kan gaan helpen. De gratis workshop is vooral bedoeld voor ZZP-ers, PR en marketing medewerkers, tekstschrijvers, websitebouwers en iedereen die hoger in Google wil komen. Er is plaats voor maximaal 25 personen. (maximaal 3 per onderneming). Opgeven en meer informatie te vinden via deze link: https://rankify.nl/workshop/. Of bel 0187-820187.

LEES OOK: Marien en Teunie van der Sluijs vieren diamanten huwelijk

Datum: donderdag 17 mei 2018
Aanvang: 16:30 uur (45-60 minuten)
Locatie: Klein Handelsgebouw, Sommelsdijk

Meer informatie 

55+ bingo
Op vrijdag 18 mei a.s. wordt er een GROTE BINGO georganiseerd in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat, aanvang 14.00 uur. Voor 1 boekje betaalt u € 4, voor twee boekjes € 7. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen. Er is ook nog een verloting, waardoor de kans op een leuke prijs nog groter wordt. € 1,00 voor 3 lootjes. Het bestuur van ZIJN 55+ heet u van harte welkom, speciaal ook diegenen uit de andere dorpen. Voor informatie kunt u bellen naar Ati Verwoerd 06-40701181.

Hakim in de Houten Kaap
In het Pinksterweekend brengt Hakim (die van Sesamstraat) een bezoek aan strandtheater Houten Kaap in Ouddorp waar hij op zaterdag 19 mei om 11.00 uur op de planken staat met de familievoorstelling ‘Hakim op z’n best’. Een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Kaarten voor deze voorstelling voor alle leeftijden zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en te reserveren via [email protected] of telefoonnummer 0187-893900.

Meer informatie 

Reacties