Computerskills opdoen in de bieb

Foto: Veilig Thuis

Of je het nu leuk vindt of niet: computers en internet zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, bankzaken regelen, het gaat steeds vaker alleen nog maar via het internet.

Wil je graag meer met de computer en internet doen, maar weet je niet goed hoe het werkt of waar je moet beginnen? Dan is Klik & Tik iets voor jou! Tijdens deze cursus begin je bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Ook leer je sociale media gebruiken.

Je volgt de cursus zelfstandig en in je eigen tempo, met behulp van het cursusboek van Klik & Tik en stap voor stap filmpjes. Gemiddeld heb je 14 lessen nodig om de cursus te voltooien. Begeleiding, laptop en koptelefoon zijn tijdens de lessen aanwezig.

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, vestiging Middelharnis| Eerstvolgende startdatum: woensdag 16 mei | Tijd: 09.30 – 11.30 uur | Prijs € 15,- voor het werkboek | Aanmelden via www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek

LEES OOK: Imago-onderzoek GO weer van start

Reacties