Stemmen voor de Clubkas Campagne

Foto: Rabobank Het Haringvliet

Rabobank Het Haringvliet zet de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor verenigingen en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas.

Met de clubkasactie blijft de bank de clubs in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee ondersteunen en stelt hiervoor een bedrag van 75.000  euro beschikbaar. Dit jaar hebben 341 lokale verenigingen en stichtingen zich aangemeld voor deelname aan de actie. Nu zijn de leden van de bank aan de beurt.

Leden stemmen
Tussen 27 maart en 10 april 2018 kunnen de leden van Rabobank Het Haringvliet hun stem uitbrengen op de club, die naar hun mening een extraatje verdient. Dit stemmen kan uitsluitend met een persoonlijke stemcode, die rond 27 maart bij leden in de brievenbus valt. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Alle verenigingen en stichtingen die stemmen krijgen, ontvangen in mei een financiële bijdrage voor de clubkas. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal stemmen, dat de club heeft ontvangen. Bent u lid van Rabobank Het Haringvliet? Help dan uw favoriete clubs en stem! Want iedere stem is geld waard.

LEES OOK: VIDEO – Bowlinghelden J.C. van Gent gehuldigd op het plein!

Reacties