Deze week op Goeree-Overflakkee

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Mantelzorgcafé Diekhuus
Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Op verzoek van enkele mantelzorgers is er op maandagavond 19 maart een mantelzorgcafé in het Diekhuus! Voor koffie/thee en lekkers wordt gezorgd.

Meer informatie.

Lunchvoorstelling met film
Maandag 19 maart is er weer een gezellige lunchvoorstelling met film in het Diekhuus.

De lunchvoorstelling begint om 11.00 uur met koffie/thee in onze foyer. Omstreeks 11.30 uur begint de filmvoorstelling in de Rabobankzaal. Na afloop staat er een heerlijke luxe lunch op u te wachten in onze gezellig foyer.

Meer informatie.

Filmhuis: Voor elkaar gemaakt
Woensdag 21 maart de Nederlandse film ‘Voor Elkaar Gemaakt’ van regisseur Martijn Heijne in de filmzaal van het Diekhuus in Middelharnis. Met o.a. Loes Haverkort, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Birgit Schuurman.

Meer informatie.

Koffieochtend Melissant
Op woensdag 21 maart is er weer een gezellige koffie ochtend in de Melishof te Melissant.

Deze keer komen er twee dames ons iets vertellen over dementie, wat momenteel heel erg in de belangstelling is. De aanvang is:  10.00 uur en het eindigt rond 12.00 uur. De entree bedraagt:  € 3,-  inclusief koffie/thee met iets lekkers.

We heten u van harte welkom. Heeft u vervoer nodig, kunt u contact opnemen met:  Dirk Spahr vd Hoek, tel:  602411. U wordt dan opgehaald en thuis gebracht.

Kindermiddag bij A Seal
Op woensdagmiddag 21 maart is er bij A Seal weer een leuke en leerzame kindermiddag.

Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur is er voor kinderen een leuk thema: “Verdwaald”. We vertellen alles over de zeehonden, maar ook over dieren die soms in ons gebied voorkomen. Je kunt een leuke speurtocht maken, geschminkt worden en je krijgt nog een leuke verrassing.

Meer informatie.

Filmhuis: Paterson
Donderdag 22 maart een film die observeert de triomfen en tegenslagen in het dagelijks leven, en de poëzie in de kleinste details ‘Paterson’ van regisseur Jim Jarmusch.

Meer informatie.

Bijeenkomst M.S. vereniging
Op donderdag 22 maart is er een bijeenkomst MS groep G.O. in NieuwRijsenburg van 14:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom donderdag 22 maart vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur in Nieuw Rijsenburg.

Graag aanmelden van te voren via de email: [email protected] of via facebook.

Meer informatie.

Toneel: Het ei van Columbus
Op donderdag 22 maart spelen de Klokkendieven in het Verenigingsgebouw Oostdam in Goedereede, dit ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan. Het stuk dat opgevoerd wordt, Het ei van Columbus, is van de schrijver Hans van Wijngaarden.

Meer informatie.

Paasbingo en maaltijd
Het bestuur van Stichting ZIJN 55+ Den Bommel nodigt de 55-plussers uit om op donderdag 22 maart a.s. mee te doen met een gezellige bingo met aansluitend een heerlijke Paasmaaltijd.

De bingo begint om 13.30 uur en kost € 4,00. De maaltijd begint om 17.00 uur en kost € 11,00. Neemt u deel aan beide activiteiten dan kost het € 15,00. S.v.p. voor deelname maaltijd opgeven bij Janny Kamp 611453, voor vrijdag 16 maart a.s.

Koppelklaverjassen
De Plaatselijke commissie Den Bommel (stichting ZIJN) organiseert op donderdag 22 maart a.s. een koppelklaverjasavond in Bommelstee, Schaapsweg 34 in Den Bommel.

De avond is van 19.30 uur tot 22.30 uur. De kosten voor deze avond zijn € 1,75 per persoon. Voor verdere info: Carla Gebraad
telefoon 0187 61 13 97.

Ilusionist Jochem Nooyen
Vrijdag 23 maart acteur en illusionist Jochem Nooyen in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis. Als illusionist was hij te zien in ‘De nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Hij acteerde in korte films zoals ‘All inclusive’ en ‘The Pinto Edition’. Sinds de zomer van 2015 heeft hij een vaste rol in de absurdistische komedieserie ‘Rundfunk’ als de te lieve wiskunde docent Barteljaap.

Meer informatie.

Paasbrunch en bingo
In Ooltgensplaat is er voor de 55-plussers op vrijdag 23 maart a.s een gezellige Paasmiddag.

De middag begint om 12.30 uur met een paasbrunch, de bingo begint om 14.00 uur. Eén bingoboekje kost € 4,00 en twee boekjes € 7,00. De brunch kost € 7,50. Bij deelname aan de brunch s.v.p. aanmelden vóór 16 maart bij Ati Verwoerd 06-40701181. De Paasmiddag wordt gehouden in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.

Reacties