Speciale bandavond bij Jailhouse

Foto: White Russion Records

Op zaterdag 17 maart is het weer tijd voor een gezellige live muziekavond bij Popstichting Jailhouse.

Deze avond staat in het teken van de label avond van White Russian Records. White Russian Records brengt al ruim twaalf jaar CD’s en LP’s uit van de beter punkrock- en hardcore acts. Op deze label avond presenteert het label een geheel nieuwe – en niet onbekende! – aanwinst ”I Against I”. De avond wordt verder aangevuld met ”Note to Amy” en “Screw Houston”, beiden bands die al meerdere releases via White Russian Records naar buiten brachten.

Poppunk band “I Against I” is terug! Na een afwezigheid van tien jaar is het drietal weer druk bezig de Nederlandse podia onveilig te maken. Nieuw materiaal verscheen eerder in 2017 op de White Russian Records label sampler. Een full length album staat gepland voor 2018. De band kennen we natuurlijk van wereldhits als ”Nailed To The Floor”, die we terugvinden op de welbekende Punk-O-Rama cd’s.

LEES OOK: Win jij de Rabobank Cultuurprijs Literatuur?

De band “Note to Amy” is geen onbekende op Flakkee. De band speelde al eerder in Middelharnis en sloot met zijn aanstekelijke en slepende punkrock ook al eens de Flakkeese Dagen af. De full length ‘Life Is Not Enough’ werd niet alleen goed ontvangen door de media, maar zorgde er ook voor dat de band shows kon doen met punkrock legendes als “Bad Religion”, “Millencolin” en “Strung Out”.
Naast wat Duitse tours bracht de plaat de band ook spots op festivals als Groezrock en Paaspop. Nieuw werk van de band wordt verwacht in 2018.

Na een serie EP’s en een full length kwam de Nederlandse band “Screw Houston” begin 2017 met de EP ‘Like Fighting Snakes’. Resultaat was dat de band aansluitend heel Nederland door mocht crossen om overal te komen spelen. Dit is punkrock met een rauw randje en een Foo Fighters feel.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,-. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang optreden is 22.00. Verfrissende consumpties en versnaperingen zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Reacties