Jeroen Schipper in Houten Kaap

Slechts twee keer eerder speelde Jeroen Schipper zijn nieuwste voorstelling Hoehaa! voor publiek. Zijn optreden op zaterdag 24 februari om 11:00 uur in strandtheater Houten Kaap is dan ook een primeur voor de hele regio.

In deze nieuwe show wordt het publiek door Jeroen en zijn Boegiemanband meegenomen op een muzikaal avontuur dat zowel in onderwerpen als in muzikale stijlen de hele wereld over gaat.

Stilzitten is geen optie bij de concerten van Jeroen Schipper. Klappen, stampen, dansen, lachen en dromen, elk lied biedt gelegenheid tot meedoen. De theaterconcerten van Jeroen zijn gebaseerd op de liedjes die hij in zijn werk als muziekleraar schrijft en op scholen uitprobeert. De liedjes kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie. De muziek swingt de pan uit. Met grappige en aanstekelijke liedjes krijgen Jeroen en de Boegiemanband de hele zaal (ook de volwassenen!) aan het dansen en lachen.

LEES OOK: Spannende roofvogelshow bij Stradtheater Houten Kaap

Tickets voor de muzikale voorstelling Hoehaa! van Jeroen Schipper op zaterdag 24 februari in strandtheater Houten Kaap in Ouddorp kosten €12,50 en zijn te verkrijgen via houtenkaap.nlof te reserveren via [email protected].

Reacties