Genoeg te doen op Flakkee

Foto: PR Popstichting Jailhouse

Er is de komende dagen weer een hoop te doen op het eiland. Jong en oud… er is altijd wel iets leuks te doen!

Bingo, kaarten, comedy en feest. Wat ga jij doen?

Kaapse Comedy Night
Op vrijdag 9 februari keert Max van den Burg terug naar Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp na een succesvolle kennismaking in november 2017. Samen met drie andere stand-up comedians zorgt hij voor een lachtwekkende avond tijdens de eerste Kaapse Comedy Night.

De stand-up comedians die het podium betreden tijdens de Kaapse Comedy Night zijn speciaal voor deze avond geselecteerd door Max, die deze avond ook als MC (Master of Ceremony) zal optreden. De door hem geselecteerde comedians zijn: Mark Waumans, Roel C. Verburg en Marlon Kicken.

Voor meer informatie over de comedians en video’s zie de Facebookpagina van de Houten Kaap: Facebook.com/houtenkaap. Kaarten voor de Kaapse Comedy Night kosten €15,00 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en te reserveren via [email protected].

Donateursavond Jailhouse
Met de hulp van donateurs lukt het popstichting Jailhouse om sinds jaar en dag leuke evenementen te organiseren. Het team van vrijwilligers vindt het daarom tijd om iets terug te doen voor de gulle bezoekers. Voor deze avond die zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari staan er drie toffe (gedeeltelijk) Flakkeese bands op het programma; Goldfish, Waiting for Wood en Refill. Daarnaast is er ook nog een loterij en een mini-museum.

De entree is gratis voor donateurs, anderen betalen € 5,- maar deze entree krijg je terug als je besluit om die avond donateur te worden. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 20.30 uur, aanvang optreden is 21.00 uur.

LEES OOK: Lezing over schilder Jan van Os

Bingo Middelharnis
Op woensdagmiddag 21 februari is er voor jong en oud een bingo in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Om 13.00 uur gaan de deuren open en ongeveer een half uur later begint de eerste van negen ronden waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Meedoen kost € 4,50 per persoon, er is een vluggertje voor € 1,- en een veilig met zes loten voor € 2,50. Niets is verplicht, je bepaalt zelf waar je aan meedoet. Een kopje koffie of thee wordt gratis aangeboden. Het wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk, voor meer informatie kan er gebeld worden met 0187-483366.

Bingo Den Bommel
Op donderdagmiddag 22 februari begint er om 14.00 uur een bingo in de Bommelstee aan de Schaapsweg. De bingo is speciaal voor 55-plussers.

Koppelklaverjassen Den Bommel
Op donderdag 22 februari kan er geklaverjast worden in de Bommelstee aan de Schaapsweg 34 in Den Bommel. De avond duurt van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. Meedoen kan al voor € 1,75 per persoon. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Gebraad op 0187-611397.

Reacties