Activiteiten op het eiland

Er is de komende dagen weer een hoop te doen op het eiland. Jong en oud… er is altijd wel iets leuks te doen!

Breien, bingo, theater… het kan allemaal!

Ssst! De tijger slaapt
Tijdens het Nationale Voorleesontbijt werd op veel scholen het prentenboek Ssst! De tijger slaapt voorgelezen. Naast het boek is er ook een muzikale voorstelling en door het grote succes ervan is er op zaterdag 3 februari een extra voorstelling in strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Er is een show om 11.00 uur en één om 13.30 uur. Voor beide tijdstippen zijn nog kaarten beschikbaar, deze zijn te bestellen op houtenkaap.nl of via [email protected].

Kaartmiddag Achthuizen
Op maandag 12 februari kan er gezellig gekaart worden in het Buurthuis aan de Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Jokeren of klaverjassen kan al voor € 4,- per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Het kaarten begint om 13.30 uur.

Bingo Middelharnis
Op zaterdag 10 februari is er in het Wijkcentrum van Middelharnis een bingoavond voor jong en oud. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en vanaf 19.30 uur zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Voor € 7,- kun je meedoen aan twaalf bingorondes, dit is inclusief twee koffieronden. Er is ook nog een extra superronde en een vluggertje voor € 1,- per stuk.

LEES OOK: Flakkeese flamingo’s gaan viral!

Bingo Achthuizen
De plaatselijke commissie van Stichting ZIJN organiseert voor alle 55-plussers van Achthuizen een bingo. Op woensdag 14 februari zijn er prachtige prijzen te winnen in het Buurthuis aan de Kloosterstraat 10. Meedoen kan al voor € 4m- per persoon. De middag begint om 13.30 uur.

Breicafé Oude-Tonge
Op woensdagavond 14 februari is het breicafé weer geopend, deze bevindt zich in het Infocentrum aan de Bernhardstraat 27 in Oude-Tonge. Het breicafé is geopend van 19.30 tot 2130 uur, dus kom maar wanneer je zin hebt!

De entree voor het breicafé is € 1,25 per persoon en is inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden is niet nodig, wel is het de bedoeling dat iedereen zelf spullen mee brengt. Loop je vast of heb je vragen, er zijn altijd wel mensen die willen helpen.

Reacties