Reizende Dichters vieren jubileum

Foto: PR Reizende Dichters

In de Nederlandse en Vlaamse Poëzieweek, van 25 tot en met 31 januari 2018, met het thema THEATER, houden De Reizende Dichters op zaterdag 27 januari in de theaterzaal van het Diekhuus te Middelharnis een poëzie- en muziekmiddag en -avond.

Toen De Reizende Dichters tien jaar geleden, in 2008, begonnen met hun activiteiten op Goeree-Overflakkee was hun eerste optreden op Gedichtendag. Traditiegetrouw valt Gedichtendag op de laatste donderdag van januari. Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot een hele Poëzieweek. Overal in het land zijn dan poëzieactiviteiten.

Tijden jubileumviering op 27 januari:
14.30 uur: Inloop
15.00 tot 17.00 uur: Gedichten en muziek in de Rabozaal
17.30 tot 18.30 uur: maaltijd in de foyer
19.00 tot 21.00 uur: gedichten en muziek in de Rabozaal
21.00 tot eind: nagenieten in de foyer

LEES OOK: Activiteiten op Oost-Flakkee

Op het programma staat een terugblik door Jan Trompper, gedichten van De Reizende Dichters en enkele gastschrijvers, een fotopresentatie van tien jaar Reizende Dichters en muziek van Pierre Venant, Clementine Volker en Willem Arends. Herman Maas is deze dag aanwezig als gastheer.

De jubileumviering vindt plaats in het Diekhuus aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. De toegang is gratis. Mee eten kan, dit kost € 13,50. Kaarten voor de maaltijd zijn te bestellen via de website van het Diekhuus.

Reacties