Foto expositie ‘Werkende Handen’

Foto: PR Diekhuus

Zaterdagmiddag 13 januari om 14.00 uur opent Wim van Esch, Gemeentesecretaris van de Gemeente Goeree-Overflakkee, de foto expositie “Werkende Handen”.

‘Werkende handen’ is een serie van ruim zestig foto’s van handen van verschillende mensen die uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. De foto’s geven een fascinerend beeld van werkende handen, spelende handen en de emoties die handen kunnen overbrengen.

De expositie is samengesteld uit werk van deelnemers aan fotografiecursussen van Marja Bodt, SES Fotografie en cursussen. Deelnemers aan de cursus Creatieve Fotografie in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam dragen bij aan deze expositie. Een van de opdrachten in de cursus is om een fotoserie over een onderwerp te maken en gezamenlijk een expositie samen te stellen. Niet alleen breiden de deelnemers hiermee hun kennis van de fotografie uit, maar leren ze ook samen te werken om een gezamenlijke presentatie in een expositie te realiseren.

LEES OOK: Nieuwjaarsreceptie gemeente dit jaar in Ouddorp

De cursus Creatieve Fotografie is gericht op amateurfotografen die hun kennis en eigen stijl van de fotografie op een hoger plan willen brengen. SES Fotografie verzorgt ook cursussen voor beginners in  digitale fotografie, gericht op basisvaardigheden en verkennen van de mogelijkheden van de digitale camera.

Ook geeft Marja Bodt cursussen beeldbewerking met Photoshop en Photoshop elements. Cursussen worden verzorgd op locaties in Ouddorp, Rotterdam en in Amsterdam.

Nadere informatie, Marja Bodt, tel 0618 266 309 / www.ses-cursus.com.  De opening van de foto expositie “Werkende Handen” in Het Diekhuus vindt plaats op zaterdag 13 januari 2018 om 14.00 uur. De entree is gratis.

Reacties