Muzikaal entertainment in Ouddorp

Van 24 t/m 26 november staat Strandtheater Houten Kaap in het teken van muzikaal entertainment.

In dit weekend staan er twee heel verschillende muzikale voorstellingen op het programma. Op vrijdag wordt er bezoek uit de Verenigde Staten ontvangen, Terence Hansen, en op zondag is het podium voor het komische kwartet van Herman in een bakje Geitenkwark.

Two men and their guitars
Gitaarvirtuoos Terence Hansen en gitarist en gitaarbouwer Jos van Oost leerden elkaar kennen tijdens een rondreis van Jos door de Verenigde Staten. Samen ontwierpen zij de unieke gitaren met 2 gekruiste halzen waarop Terence de sterren van de hemel speelt en stonden zij al veelvuldig op diverse podia aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Onder de titel ‘Two men and their guitars’ geven zij een dubbelconcert in het Ouddorpse theater. Ook zal er deze avond een korte documentaire met dezelfde titel vertoond worden. Kaarten (à €7,50) voor deze voorstelling op vrijdag 24 november om 20.30 uur zijn nu te bestellen via www.houtenkaap.nl.

LEES OOK: Lekker erwtensoep eten in het wijkcentrum

Herman in een bakje Geitenkwark
Herman in een bakje Geitenkwark levert komisch muziektheater, of zoals de mannen het zelf noemen: vocaal cabaret met ballen! Wat je je daarbij voor moet stellen? Een mix van absurde sketches, a capella zang en beatboxen die zowel de zintuigen als de lachspieren prikkelt. Het geluid komt van alle kanten en toch komt er geen muziekinstrument of computereffect aan te pas. In ‘Verplicht spelen’, de derde voorstelling van Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten, is alles mogelijk en mag je als publiek je fantasie de vrije loop laten. Alles kan en alles mag tijdens deze melige voorstelling. Koop nu je kaarten (€17,50) voor deze voorstelling op zondag 26 november a.s. 20.30 uur via www.houtenkaap.nl of reserveer ze via [email protected].

Reacties