Nieuwe kleding Flakkeese vloggers

Foto: PR CoolCat x Latooy

Flakkeese supervloggers Melanie en Giovanny Latooy uit Oude-Tonge komen met een tweede kledinglijn in samenwerking met CoolCat.

De vlog-tweeling heeft een partycollectie ontworpen samen met het kledingmerk CoolCat. Een logische stap na het succes van de vorige collectie. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in verschillende CoolCat winkels en online vanaf maandag 20 november.

“Kerst vinden wij heel speciaal”
De CoolCat X Latooy party collectie bestaat uit verschillende items die zeer geschikt zijn om te dragen tijdens de vele feestdagen aan het einde van het jaar. De focus van de collectie ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op het ‘party gevoel’ dat daarbij hoort. En dat past goed bij Gio en Melanie Latooy die beiden veel waarde hechten aan de feestdagen. “Kerst vinden wij heel speciaal. Het is echt een moment in het jaar dat we altijd met onze familie samen willen zijn,” vertelt Gio. Naast familie, lekker eten en veel gezelligheid speelt kleding ook een rol tijdens de feestdagen. “We vinden het belangrijk om er met kerst netjes uit te zien, dat voegt iets toe aan de sfeer. Ik vind het daarom heel bijzonder dat we speciaal voor de feestdagen een nieuwe collectie uitbrengen,” aldus Melanie.

LEES OOK: Kinderen dansen voor Kika

De CoolCat X Latooy party collectie bestaat uit twee T-shirts voor Gio en twee T-shirts voor Melanie. Omdat de items geïnspireerd zijn op deze beroemde tweeling wordt het logo van Gio & Melanie op de shirts gebruikt. De prijzen van de T-shirts variëren van €14,99 tot €19,99.

Meet & Greet met party ontbijt 
Ter gelegenheid van de CoolCat X Latooy party collectie vindt er op 26 november 2017 een Party ontbijt met Gio & Melanie plaats in de CoolCat winkel in Den Bosch. Tijdens dit evenement is er de mogelijkheid om Gio & Melanie te ontmoeten en kan je het T-shirt uit de CoolCat x Latooy party collectie laten signeren.

CoolCat
CoolCat is hét kledingmerk voor fashionable, stoere én vrolijke kleding voor kids en teens. Met 124 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en webshops biedt CoolCat een nieuwe, betaalbare collectie die voor iedereen bereikbaar is.

Check:
Het YouTube-kanaal van Melanie
Het YouTube-kanaal van Gio

Reacties

Cookieinstellingen