Griezeltocht in Sommelsdijk

Foto: Popstichting Jailhouse

Ben jij een echte Halloween-fan en is geen griezeltocht te eng voor jou? Dan mag je dit niet missen! Op zaterdag 4 november is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse griezeltocht van Popstichting Jailhouse. De tocht vindt plaats in de polder van Sommelsdijk.

“Het thema van dit jaar is ‘film’ dus het kan alle kanten opgaan,” laat de organisatie weten. “Wij raden iedereen aan om pas mee te doen vanaf twaalf jaar en tot zestien jaar onder begeleiding van een volwassene, maar elk jaar krijgen we aanvragen voor jongere kinderen. Ze mogen natuurlijk wel mee doen, maar geheel op eigen risico.”

De tocht zelf duurt ongeveer een uur en de entree is € 3,- per persoon. “We hebben dit jaar voor het eerst een combi-ticket voor de tocht. Deze kost € 5,- en dan mag je een Halloweencadeautje uitzoeken,” aldus de organisatie.

De mensen in de tocht zijn natuurlijk verkleed, maar deelnemers mogen uiteraard ook verkleed komen. Denk er alleen wel aan dat de tocht plaatsvindt in de polder en dat de kleren vies kunnen worden. Denk ook aan goede wandelschoenen.
Aanmelden voor de tocht kan tot en met vrijdag 3 november door een e-mail te sturen naar [email protected]. Dit kan in groepsverband, maar ook per persoon, dan wordt je ingedeeld bij een andere groep.

Reacties