De zesde KiKa-Bingo komt eraan

Foto: Peter Wielhouwer

Kanker is doodsoorzaak nummer één onder kinderen in Nederland. Eén op de vier kinderen redt het niet.

Ieder jaar zijn er 500 tot 550 kinderen die te maken krijgen met kanker en elk jaar zijn er 800 kinderen onder actieve behandeling voor kanker en maar 75 % overleeft deze ziekte.

Om dit percentage te verhogen is er nog veel geld nodig om onderzoek te doen naar de verschillende vormen van kinderkanker, door het organiseren van een bingo wil Kika-G-O geld op halen om een bijdrage te leveren om  het overlevingspercentage te verhogen. Hopelijk helpt u ook mee om deze doelstelling te bereiken en massaal op zaterdag 30 september naar de Kika-bingo te komen in de Staver te Sommelsdijk.

LEES OOK: Tweede 112-dag komt eraan in Middelharnis!

Op zaterdagavond 30 september zal Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk weer het decor zijn voor alweer de zesde KiKa-Bingo. Ook is er een verloting zodat alle prijzen met iemand mee naar huis gaan. Zoals de naam misschien al aangeeft gaan alle opbrengsten van de avond geheel naar Stichting Kinderen Kankervrij. Maar hij wordt zeker niet hetzelfde als zijn vijf voorgangers. Het wordt een grote prijzen bingo met prachtige prijzen. Kortom een bingo om niet te missen.

Zet het maar vast in de agenda en wees op tijd, want de zaal zit elke keer weer helemaal vol. De bingo begint om 19.30 uur en de zaal opent om 18.00 uur zijn deuren.  De bingo zal duren tot ongeveer 23.00 uur.

 

Reacties