Flakkeese Dagen afterparty!

Foto: Jailhouse

Elk jaar zijn er bands die door uiteenlopende oorzaken buiten de boot vallen voor de Flakkeese Dagen.

Een aantal van deze bands wordt uitgenodigd om te komen spelen op de ”FD afterparty”, die dit jaar plaatsvind op zaterdag 24 juni. Gelukkig zijn er elk jaar weer bands die hun teleurstelling over het missen van de Flakkeese Dagen aan de kant zetten en ingaan op de uitnodiging voor de Afterparty. Met oprechte blijdschap en trots presenteert Jailhouse dan ook de line up voor de Afterparty van dit jaar, bestaande uit “Oh My Goddess!”, ”Rocksville” en ”Impulse”. Drie bands die geen van allen hadden misstaan in het FD programma.

Oh My Goddess
De avond wordt afgetrapt door de band “OH MY GODDESS!”. Dit is een punk/bluesband gewijd aan de uitvoering van muziek van vrouwelijke songwriters. Van traditionele blues tot no wave, van postpunk tot soul. Toch is Oh My Goddess! geen coverband: de liedjes zijn louter interpretaties, uitgevoerd met de moed, furiositeit en rebellie van woeste godinnen!

LEES OOK: Waterballet rond de haven op 24 juni

Rocksville
Als tweede band staat ”ROCKSVILLE“ op het programma. De formatie van deze band maakt stevige gitaarmuziek, maar schuwt ook de lichte zijde niet. De band zoekt de grenzen op van de popmuziek en stevige rock, wat live solide en dik uit de verf komt en borduurt voort op invloeden van bands als U2, Foo Fighters, Kings of Leon en Pearl Jam, maar bovenal heeft de band een sterk eigen en herkenbaar geluid.

Impulse
De avond wordt afgesloten door ”IMPULSE”. Ontsnappen aan de werkelijkheid door middel van fantasie en dromen, staat centraal in de muziek van Impulse. Muziek waarin je al je fantasie kwijt kunt. De muziek is in het genre van symphonic metal. Dit houdt in dat elektrisch versterkte instrumenten worden gecombineerd met een bombastisch orkest. Zoals eerder vernoemd is de muziek geïnspireerd op muziek van bands als Within Temptation en Nightwish. Ook zijn er veel ideeën opgedaan uit muziek van films en games.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €2,50. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang optreden is 22.00. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Reacties

Cookieinstellingen