JMK Blog Award uitgereikt

Foto: Jouw Marktkraam Ouddorp

Onlangs werd de hoofdprijs van de landelijke blogactie van Jouw Marktkraam in Ouddorp uitgereikt aan de winnaar Lesley van de Langkruis.

Lesley was één van de finalisten en nam in haar blog iedereen mee in haar ervaringen met Jouw Marktkraam tijdens de drie weken durend avontuur met haar mini-shop. Ze won met haar inspanningen de wearable camera Narrative Clip 2 t.w.v. € 229,-.

Jouw Marktkraam Ouddorp is nog maar net gestart, maar blijkt nu al een succes te zijn voor zowel huurders van kramen als de vele kopers die elke dag in de winkel te vinden zijn. Inmiddels is er vanuit Ouddorp ook een vestiging in Tholen geopend. Een van de grotere problemen van de huidige consumptiemaatschappij is de grote hoeveelheid afval. Na gebruik van producten hebben we de neiging om ze weg te gooien. Oplossing daarvoor is natuurlijk recyclen! Heb je ook teveel spullen die je niet zomaar weg wilt gooien? Bij Jouw Marktkraam krijgen deze spullen een tweede kans!
Inmiddels zijn er ca 35 winkels van deze keten in Nederland.

LEES OOK: Nieuwe KCE-cursus over literaire held 

Origineel cadeau
Voor wie nog een origineel cadeau zoekt is een bezoek aan Jouw Marktkraam een feest. Je vindt er nieuwe, gebruikte, vintage en DO-It- Yourself producten, altijd voor een zachte prijs. Zeker voor de feestdagen is een bezoek aan te bevelen. De Jouw Marktkraamwinkel in Ouddorp en Tholen is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.joumarktkraamouddorp.nl, www.jouwmarktkraamtholen.nl

Reacties