Het Havenconcert Goedereede komt er weer aan

Foto: PR Havenconcert Goedereede

Muziekliefhebbers opgelet! Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli is het weer tijd voor het Havenconcert Muziekweekend in Goedereede.

Vanaf een ponton in de haven worden twee dagen lang gratis optredens verzorgd door bekende en minder bekende artiesten. Dat begint op vrijdag 5 juli met het Havenconcert Junior voor basisschoolleerlingen.

Bijna 300 kinderen uit groep 5 en 6 worden in de ochtend getrakteerd op fantasierijk muziektheater door Het Trojaanse Kalf. Aan het einde van de middag staat er een zeer gevarieerd aanbod aan lokaal talent op het programma. Van streetdance tot een harpconcert en van solisten tot een 25-koppig popkoor. Alles komt voorbij deze avond, die wordt afgesloten door enkele bands van het eiland.

Zaterdag 6 juli

Zaterdag 6 juli vindt dan het Havenconcert plaats. Tijdens eerdere edities namen onder anderen Lavinia Meijer, Eric Vloeimans, Edwin Rutten, Gerard Alderliefste en René van Kooten plaats op het podium. Ook dit jaar zal het publiek verrast worden met fantastische optredens in een bijzonder sfeervolle setting. Voor alles is gezorgd. Er zijn voldoende zitplaatsen, de lokale horeca is geopend voor een drankje en er zijn foodtrucks aanwezig.

Voor meer informatie en het volledige programma kun je terecht op de website van de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen